Månedsbrev for desember 2020

Publisert av Jarle Kirkeberg den 01.12.20.

Så er desember måned her med alle sine juleforberedelser og –aktiviteter. Med pågående Covid-pandemi og ulike smittevernsregler rundt omkring i vårt langstrakte distrikt blir nok dette en annerledes julefeiring enn den vi er vant til fra tidligere. Håper likevel at de aller fleste får treffe sine aller nærmeste og kjære enten det blir fysisk julebesøk eller jule-treff digitalt på nett.

Til tross for at mange aktiviteter i klubber, soner og nasjonalt blir utsatt eller avlyst i disse tider, så gleder det meg stort å lese og høre om at det likevel er masse Lions-aktiviteter som foregår i distriktet. Klubber som LC Narvik, LC Tromsø, LC Mo i Rana og LC Malm kan være eksempler på klubber som har aktiv strøsand-aktivitet om dagen. LC Melhus (bilde), LC Namsos og LC Hemnesberget selger Årskalendere i likhet med mange andre klubber i disse dager. Har også lyst å nevne samarbeidet mellom LC Evenes og Sparebanken 68°Nord (bilde) som har resultert i den flotte Lekestua «Løvenes Hule» som ble overrakt til Evenes syn- og mestringssenter. Jeg kjenner at min stolthet over å være en LIONS vokser stort i skrivende stund. Disse aktiviteter regner jeg med klubbenes tillitsvalgte får registrert som serviceaktiviteter i My Lion etter hvert. Ny bruker-veiledning  er under utarbeiding etter at de internasjonale sidene har fått en «ansikts-løftning» de også.

Vår PR- og informasjonsansvarlig (PRC) Halvard Dahle følger utviklingen nøye hva angår våre nye hjemmesider. Sjekk linken med hans statusinfo nedenfor og merk dere gjerne hva klubbene kan gjøre av forberedelser nå i tida framover.

Link til hjemmesidenytt

Kontakt med PRC Halvard på tlf 945 30 858 hvis det er noe du lurer på ift de nye hjemmesidene.

Juleforberedelsene er i gang. Synes at LC Tana-Nesseby har pyntet sitt «Lions-hus» på beste vis. (Se bilde over) Likeså har jeg registrert at LC Finnsnes pynter hele byen sin som en av sine tradisjonelle aktiviteter i førjulstida. Sånt blir det julestemning av selv i disse tider.

Avslutningsvis vil jeg benytte anledningen til å ønske dere alle en RIKTIG GOD JUL og et GODT NYTT ÅR med forhåpentligvis lysere utsikter med tanke på fremtidige Covid –vaksiner og normalisering av samfunnet vårt etter hvert.

PS !Ta gjerne en telefon til noen du vet er alene eller ensom i julehøytida. Det er ofte ikke mye som skal til for å glede en annen !

Julehilsen fra Distriktsguvernør (DG) Jarle Kirkeberg